Welpen – Toneel


Afgelopen zaterdag zijn de Welpen bezig geweest met Toneel.

Als eerste hebben we een warming-up gedaan om onze spieren los te maken. We moesten heel ons lichaam los schudden en allemaal een beweging bedenken en die voordoen zodat de rest van de groep ons na kon doen.

Daarna hebben we allemaal Toneelspelletjes gedaan: ‘Uit het ei’ waarbij we allemaal als dieren uit ons ei kropen en de wereld gingen verkennen, ‘Dode blikken’ waarbij je, zodra je iemand aan keek en die persoon terug keek dood neer viel, ‘Jungledieren’ waarbij we als verschillende jungledieren door het lokaal liepen/kropen/zwommen/sprongen en het  ‘Dobbelspel’ waarbij de Welpen met plaatjes die je gegooid had op de dobbelsteen een verhaal moest vertellen en uitbeelden.

Als laatste hebben de Welpen nog een kort toneelstuk bedacht. Daarvoor werden een aantal Welpen als een figuur uit het themaverhaal van de Welpen, Junglebook, gesminckt. Uiteindelijk hebben we 3 mooie toneelstukjes gezien.

Volgende week hebben we weer een installatie op het programma. Daarvoor gaan we niet naar het bos, zoals eerst op het programma stond, maar blijven we gewoon op de blokhut.

Tot volgende week!

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.