Winkelcentrumspelletjes


Deze week zijn we, met een aantal vriendjes en vriendinnetjes, naar het winkelcentrum ‘Eikenbosch’ geweest.

Na het openen op de blokhut zijn we naar het winkelcentrum gelopen. Daar stonden Claudia en Maarten al op ons te wachten met allemaal spelmaterialen.

Jullie werden in 3 groepen verdeeld en kregen van ons steeds een foto van een plaats op het winkelcentrum. Deze plaats moesten jullie zoeken, want daarbij in de buurt hing een opdrachtenkaartje. Op die kaartjes stond een spelletje dat je met je groepje ging spelen. Als jullie klaar waren met een spelletje konden jullie bij Chrissy een nieuwe foto halen om te zoeken.

Jullie zijn heel erg goed bezig geweest met allemaal verschillende spelletjes die te maken hadden met het winkelcentrum. We hebben jullie horen schreeuwen, boodschappenlijstjes laten zoeken, muizen laten getrapt en ook nog het alarmspel zien spelen.

Daarna was het al weer tijd om naar de blokhut te lopen. Bij de blokhut bleken al veel ouders te staan wachten, dus hebben we snel gesloten en konden jullie weer naar huis.

Volgende week gaan we naar iets in de de bossen doen. Vergeet dus niet je fiets mee te nemen en kleren aan te doen die vies mogen worden!

Tot volgende week!

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.