Carnaval!!!


Deze week hadden we een programma met als thema ‘Carnaval’. Dit programma hadden we samen met de Bevers.

Voor dit programma waren jullie allemaal verkleed naar de blokhut gekomen. Princessen, ninja’s, zelfs een vampier kwam binnen. Nadat iedereen er was hebben gehoord dat we een carnavalswagen gingen bouwen in een bepaald thema. Daarvoor hebben jullie groepjes gemaakt en zijn jullie op zoek gegaan naar feesttasjes die door de blokhut verstopt waren. Wie als eerste met zijn groepjes een zakje had gevonden mocht als eerste een thema kiezen.

Uiteindelijk had ieder groepjes een thema voor de carnavalswagen die jullie gingen maken, maar daarvoor moesten jullie eerst materiaal verdienen. Je kon met 3 spelletjes vouwblaadjes, crepepapier en stof verdienen. Daarvoor moesten we limbodansen (onder een stok door dansen), twistel spelen (op een super groot twisterspel) en koekhappen (deze keer met marshmallows). Jullie hebben in 4 groepjes ontzettend jullie best gedaan om veel materiaal te verzamelen.

Uiteindelijk kon ieder groepje aan de slag op een groot vel papier. Jullie hebben geknipt, geplakt en getekend en uiteindelijk hadden we allemaal mooie carnavalswagens.

Na dit knutselmomentje zijn jullie taart gaan gooien! Niet naar elkaar, maar naar 2 leidingen van de Bevers. Vonden jullie dat leuk? Of hebben jullie toch wat zelf opgegeten?

Volgende week is er geen Esta’s, want dan is de leiding carnaval aan het vieren en jullie vast ook. Dus over twee weken zijn we er weer. Wat we dan doen? Iets met GPS!

Tot de volgende keer!

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.