Toneelspelen


Deze keer gingen we toneelspelen. We begonnen met een warming-up voor ons lichaam, onze stem en onze hersens. Eerst onze spieren losgooien, daarna dodelijke blikken en daarna nog het dierenspel (van vorige week). Mike wist bij dodelijke blikken tweemaal het spel te overleven. Super gedaan!

tn_img_0497 tn_img_0512

Na de warming-up kreeg iedereen een rol toegewezen. Rol A of Rol B. Er was een klein tekstje wat jullie moesten voordragen, maar dan steeds met een andere emotie. De ene keer vond je het kei leuk dat je dat mocht zeggen en de andere keer had je er totaal geen zin in. De ene keer was je verliefd, maar de andere keer juist heel bang. Sommige emoties waren niet makkelijk uit te beelden, maar wel erg leuk om te zien.

Na het rollenspel gingen we met z’n allen naar de wachtkamer van de dokter. De ene kwaal na de andere kwam voorbij en de eerste nam blijkbaar steeds de kwaal van de ander over… Hmmm. Dit was lachen geblazen met een Eva die blind was en een Leoni die niet stil kon zitten! Nadat iedereen naar de dokter was geweest was het tijd voor een andere oefening. We gingen proberen om stil uit een ei te komen. Dit bleek nogal moeilijk, want jullie wilden zo graag de wereld ontdekken. Als laatste hebben we nog het moordspel gespeeld, waarbij de noordpool, een keukenmes, een baby en nog meer leuke dingen voorbij kwamen.

Volgende week gaan we naar de bossen. Vergeet dus niet je fiets mee te nemen!

Tot volgende week!

tn_img_0612 tn_img_0656

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.