Welpen – Zoka ’12 Woensdag (geschreven door Sander en Teun)


Gisteren zijn we naar de speeltuin geweest. Daar hebben we met water gespeeld, iemand een zwarte piet gemaakt, muisje gespeeld en op de berg geworsteld, van de glijbaan, op de trampoline, midgetgolf gespeeld, met de skelters gereden en…. Nog veeeeeeeel meer!

Tijdens de reis terug naar de blokhut was er een man die het verkeer regelde die helemaal uit …zijn dag ging met een fluitje.

We hebben soep vooraf en daarna pannenkoeken gegeten. Het was erg lekker en gemaakt door de fantastische koks, Vincent en Jos.

Na het eten moesten we rusten voor de spooktocht. In bed hebben ze nog een verhaal voorgelezen.  Toen werden we om 22.00 uur weer uit bed gehaald voor de spooktocht. En toen bij de spooktocht vertelde ze een heel saai verhaal waarvan ze hebben gezegd dat het echt was gebeurd. Daarna gingen we lopen en zagen we een man die zich ingegraven had. Maar sommige vonden het eng.

Aan het eind gingen we van de kabelbaan en dat was heel erg leuk, maar het wachten duurde lang. Toen gingen we terug en moesten we gaan slapen.

Kortom: Leuk!

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.