Stam – Masterchef


De stam heeft vandaag hun kookkunsten kunnen laten zien. In vier teams van drie personen werd tegen elkaar gestreden voor de titel “Masterchef Stam Berkel-Enschot 2012”. Als eerste kregen team Ananas, team Kweetnie/De lekkerste, team KOMO en team Troetelbeertje een recept voor framozen-vanille risotto. In 50 minuten moesten ze dit recept aan de jury (bestaande uit Pasqualle en Martijn) voor zien te schotelen.
Bij de tweede ronde kregen de teams de ingrediënten, maar mochten ze zelf weten wat ze hiermee gingen maken. Zo kwamen er 4 verschillende, verassende gerechten op tafel. Een chocoladevulkaan van team Ananas, een appelpannenkoek van team Kweetnie/De lekkerste, een soesje op gecarameliseerde appel van team Troetelbeertje en als laatste een grand dessert van team KOMO.

Met alle punten bij elkaar opgeteld was team KOMO de winnaar van de titel “Masterchef Stam Berkel-Enschot 2012” en hebben dan ook vol trots hun oorkonde in ontvangst genomen. Ik ga er vanuit dat deze nu boven hun bed hangt 😉

De winnaars

De winnaars van Masterchef Stam Berkel-Enschot 2012 (en Maarten)

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.