Bevers – Boerderij Tentenweekend


Afgelopen weekend zijn de bevers op kamp geweest. En niet zomaar een kamp, er werd dit keer geslapen in tenten. Het weer zat niet helemaal mee, het was regenachtig en ’s nachts best koud. Maar iedereen had lekker warme truien en slaapzakken bij, dus dat is helemaal goed gekomen!

Het weekend stond in het thema “Boerderij” en daarom zijn we zaterdagmiddag lekker gaan spelen in speeltuin de Hooiberg. Daar kon naar hartenlust gespeeld en geknutseld worden. Buiten was ook van alles te doen, maar toen het ineens heel hard begon te regenen was iedereen gelukkig binnen. Op de kamplocatie hebben we daarna lekker soep en broodje knakworst en frikadel gegeten. Er was één knakworstje over, en die hebben we in de grond gestopt. Hopelijk groeit daar een mooie knakworstboom uit! Het was ook nog genoeg droog voor een gezellig kampvuur waarbij Eric liedjes op zijn gitaar speelde en iedereen mooi mee zong.

Op zondag hebben we boerderij bingo gespeeld. Met spelletjes konden sterren verdiend worden om alvast wat dieren weg te strepen. Daarna werden er dieren gepakt totdat iemand bingo had. Mike en AnoukB waren uiteindelijk de gelukkige winnaars die samen een snoepzak mochten delen.
Om 1 uur waren alle ouders er weer om de bevers op te halen. Het was een erg leuk weekend!

Komende zaterdag gaan we weer lekker buiten spelen, hopelijk zijn jullie dan allemaal weer van de partij!

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.