Zon, Zee, Zomer…


Afgelopen week hadden we het zon, zee, zomer-programma. Het weer liet dit niet echt zien, het was erg bewolkt en heeft zelfs nog wat geregend!

Na het openen hebben we jullie zelf groepjes laten maken en werden jullie een zee, zon of zomer-groepje. Ieder groepje had allemaal een lokaal. In dat lokaal lag een lijst met benodigdheden voor dat eiland. Er moesten precies genoeg parasols, strandballen en badkleding verzameld worden door opdrachten uit te voeren bij de andere eilanden. Werd een opdracht goed uitgevoerd, dan mocht het groepje een parasol, kledingsstuk of strandbal meenemen of een eigen kaartje afgeven.

Jullie hebben erg goed je best gedaan, maar soms was dat niet goed genoeg. Er liep namelijk nog een piraat rond die, tussen de verschillende eilanden, groepjes af kon tikken waardoor ze kaartjes met een parasol, strandbal of badkleding kwijt konden raken. Gelukkig konden jullie op de veerboot niet getikt worden.

Na ruim 1 uur opdrachten doen, kaartjes langs de piraat smokkelen en hopen dat andere groepjes niet een kaartje hadden meegenomen had het groepje van het eiland zon precies genoeg parasols, strandballen en badkleding verzameld en was het tijd voor een beker ranja.

Jullie hadden zo goed en snel dit spel gespeeld dat er nog veel tijd over was. We hebben toen verschillende spelletjes gespeeld buiten. De tijd ging erg snel, dus na een paar spelletjes was het al weer tijd om te sluiten.

Volgende week gaan we op treinuitje. Let op dat je op tijd bij het Centraal Station in Tilburg staat met een lunchpakketje, want de trein vertrekt op tijd!

Tot volgende week!

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.