Naar de bossen


Deze week zijn we weer naar de bossen geweest.

Na het openen hebben we onze hesjes weer aangedaan en zijn we twee-aan-twee gaan fietsen. Onderweg kwamen we langs wedstrijden paardenmennen, waardoor het wat drukker was op de weg die we moesten fietsen. Toch hebben jullie het erg goed gedaan!

In het bos werden we in twee groepen verdeeld en bleek dat we met behulp van een kompas een tocht uit gingen zetten voor de andere groep. Op verschillende plekken in het bos gingen we goud verstoppen dat de andere groep moest gaan zoeken. We hebben allemaal goed op het kompas gekeken of we de andere groep naar het Noorden of naar 320 graden zouden laten lopen.

Na de pauze zijn de groepen van terrein gewisseld en mochten we elkaars verstopte goud gaan zoeken. Dat was soms makkelijk, maar soms ook erg lastig te vinden. We moesten goed opletten dat we, weer met het kompas, de juiste richting op gingen en het juiste aantal stappen zetten, anders konden we het goud niet vinden.

Uiteindelijk hebben we al het goud gevonden en konden we terug naar de blokhut om te sluiten.

Volgende week hebben we een programma dat te maken heeft met liefde en romantiek. Wij zijn benieuwd wat het precies zal zijn…

Tot volgende week!

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.