Naar de bossen 1


Vorige week hebben jullie lekker gecarnavald en draaiden we geen Esta’s. 

Deze week was het super lekker weer! Daarom zijn we naar de bossen geweest. Van alle Esta’s waren er deze week maar 8 en ook waren er maar 4 leiding dus lekker rustig!

Deze week zijn we op de fiets naar de bossen geweest. De veiligheidshesjes hebben we daarom weer uit de kast gehaald. Voor we vertrokken vertelden jullie dat jullie de regels van het fietsen nog wisten. De leiding heeft tijdens het fietsen daar eens op gelet en inderdaad, jullie wisten ze allemaal nog. Super goed!

In de bossen hebben we eerst een fort gemaakt. De leiding had scheppen meegenomen zodat jullie een gat konden graven. Daarmee zijn julllie in 2 groepjes aan de slag gegaan. Jullie hebben goed je best gedaan om mooie forten te maken. Ja, zelfs meerdere forten!

Tussendoor hebben we nog ranja gedronken en een snoepje op. Eigenlijk wilden we een spel gaan spelen met de forten, maar jullie wilden liever vrij spelen in het bos en het zand. Dat mocht natuurlijk.

Toen het tijd was om weg te gaan bleek dat Gabrielle, Chrissy en Maarten 2 grote takken hadden in gegraven. Daarvoor hadden ze eerst diepe gaten gegraven, daar de takken in gezet en als laatste de gaten weer aangevuld met zand. We zijn benieuwd of deze de volgende keer dat we er komen nog steeds zullen staan of dat ze toch weg zijn.

Daarna hebben we onze veiligheidshesjes weer aan gedaan en zijn we terug gefietst naar de blokhut. Op de weg naar het bos toe hadden we tegenwind, dus nu fijn wind mee!

Volgende week hebben we De Grote Testdag en hopen we dat iedereen er weer is.

Tot volgende week!


Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Naar de bossen