Esta’s – Zomerkamp 2011 – Dag 3


Vandaag was het bosvruchtentheedag!

Al ruim voor half 8 waren de Esta’s wakker en toen om half 8 de leiding riep dat ze mochten opstaan duurde het ook niet lang voordat iedereen naast zijn bed stond. Na het aankleden, wassen en tandenpoetsen volgde het ontbijt. Na de afwas werd het tijd te gaan fietsen naar een park in Waalwijk. Daar hebben we een spel gespeeld om de schat van Columbus te vinden.
Als eerste hebben we met z’n allen levend zeeslag gespeeld. De piraten (leiding) hebben helaas verloren. Na een lekkere PickwickPicknick hebben we allerlei spellen gedaan om de schat te vinden. We hebben BritseBulldog gespeeld, gevoetbald, gebowld, denkspelletjes gedaan en levend kwartet. Uiteindelijk hebben we natuurlijk ook de schat gevonden en was het tijd terug te fietsen.

’s Avonds hebben we nog een super leuk voetbalspel gedaan. Om te bepalen hoe en waarmee je moest voetballen mocht je gooien met een dobbelsteen. De Esta’s weten nu hoe het is om te voetballen met zwemvliezen aan en met een volleybal: heel erg lastig!!! Ook werden de hersens nog getraind met een tantrixpuzzel en wat topografie.

Daarna hebben we ons opgewarmd bij het kampvuur en was het bedtijd. Welterusten!

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.