Proefproef


Deze week hebben we allemaal proefjes gedaan.

Na de opening zijn we op schoenmaat gaan staan zodat we groepjes konden maken. Het was wel even lastig om goed te gaan staan, wie moet nu waar, maar het is toch gelukt!

Daarna hebben we 4 verschillende proefjes gedaan, de sjoelproef (zacht en hard tegen een stapeltje met sjoelschijven sjoelen), de vouwproef (kan een papiertje 8 keer gevouwen worden), de muntjesproef (kan je een muntje opvangen als je die vanaf je elleboog laat vallen) en de eierproef (kan je een ei met 1 hand kapot maken). Het was echt leuk om die proefjes te doen en we hebben er weer veel van geleerd.

tn_img_3226 tn_img_3270

Daarna hebben we lekker ranja op en zijn we doorgegaan met een vlaproef. Jullie moesten tegenover elkaar gaan zitten, een met blinddoek om en de ander zonder blinddoek. Degene met de blinddoek moest de ander aan de andere kan van de tafel vla voeren. Dit was best wel lastig, de een kon niet richten en kwam bij een neus uit en de ander heeft zitten morsen op de tafel, bank of op de grond. Daarna mochten de blinddoeken af en bij de ander om. Opnieuw een hoop vla over de gezichten, tafels, banken en de vloer.

Daarna hebben we nog een spel gespeeld buiten en was het al weer tijd om te sluiten.

Volgende week gaan we naar de gymzaal. Vergeet je gymschoenen, een sportbroekje en shirt en je fiets niet mee te nemen!

Tot volgende week!

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.