Monopoly


Afgelopen zaterdag speelden we levend Monopoly. We speelden niet gewoon Monopoly, nee we speelden ‘Berkel-Enschot’s Monopoly. Jullie moesten in de wijk op zoek naar allemaal verschillende straatnamen en daarbij moesten jullie een vraag beantwoorden om een hotel in een straat te kunnen bouwen. Stond er al een hotel, dan was het betalen aan de ander. Het groepje van Anne was goed bezig, want die waren de hele tijd naar stations op zoek. Het groepje van Remco was net iets beter, want die hadden al een hele wijk bij elkaar gevonden! Het groepje van Siebe was ook goed bezig geweest, zij wisten veel geld binnen te slepen. Super gedaan allemaal!

Na een tijdje het spel gespeeld te hebben, zijn we weer naar de blokhut gegaan en hebben we daar lekker wat gedronken. Als afsluiting op deze middag hebben we maar weer eens een keertje Weerwolven van Wakkerdam gespeeld… deze keer met de Zwarte Dood. Anne had het als enige echt helemaal door! Kei goed.

Komend weekend gaan we samen met jullie papa’s en mama’s gezellig op weekend. Het thema is ‘Scouting Talent’ en wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar al die talenten die jullie hebben.

Tot volgende week!

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.