Installatie nieuwe Esta’s en leiding


Deze week hebben we het installatieprogramma gehad.

Er hing in het lokaal een establouse waar we insignes op konden plakken, maar die moesten we dan wel eerst verdienen. We hebben verschillende spelletjes en opdrachten gedaan zodat we heel veel insignes konden verdienen. Aan het eind van het programma hadden we 12 insignes verdiend! Welke? De insignes THUIS, SPORT, SAMEN, NATUUR, NACHTJE KAMPEREN, LEIDING VOOR EEN KEER, KOKEN, KNOPEN, JOURNALIST, IK, EHBO  en CULTUUR hebben we behaald.

Voor de insigne JOURNALIST hebben jullie een stukje voor ‘De schakel’ en voor de Esta-site geschreven. Hieronder het stukje voor de site:

Wij Esta’s hebben de instalatie gehad en dat vond Maaike erg leuk. Nu zijn we geinstaleerd. We hebben ideeen opgedaan voor de ideeenbus. We hebben ook verstoppertje gedaan en getekend, dat was erg leuk. We hadden een ontruimingsoefening. Teun vond verstoppertje het leukst. Cultuur was moeilijk en Karel had veel ideeen. Femke R. en Yinthe hebben de ranjabekers versierd. Uiteindelijk hebben we veel insignes verdiend.

Wat een goed stuk voor de site, jullie hebben de insigne JOURNALIST echt verdiend!

Aan het eind van het programma kwamen er een aantal ouders voor de instalatie. Er waren wel 12 mensen die geinstaleerd moesten worden! 3 nieuwe leiding (Claudia, Chrissy en Miranda) en 9 nieuwe Esta’s (Bas, Bjorn, Jair, Maaike, Teun, Sander, Karel, Rick en Jullian). Helaas was Jullian ziek, dus hij zal binnenkort geinstaleerd worden.

Volgende week hebben we een programma met de naam Proef-proef. Weten jullie wat we dan gaan doen?

Tot volgende week!

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.