Tentenweekend – MisdadigersKamp


Vrijdagavond om half 8 was het nog net niet droog. De weersverwachting was niet erg goed, maar toch gingen de Esta’s op kamp. Nadat de tenten waren opgezet, een HUDO was gegraven en hout was gesprokkelt, waren er al kinderen die graag naar bed wilde. Een deel is er toen gaan slapen en een ander deel is nog de Nachtwacht gaan spelen.

kindnap

De volgende ochtend was het wachten op brood en daarna moesten jullie voor de BigBoss aan het werk. De BigBoss wilde dat jullie geld gingen verdienen door te gaan roven bij een juwelier, electronicazaak, hotel en een restaurant. Na dit spel en de lunch bleek dat BigBoss helemaal niet tevreden was en werden jullie gekidnapt. Jullie werden ergens gedropt en tot onze verbazing gingen jullie meteen zelf op weg. Na een paar uur kwamen we weer terug op het kampterrein waar we erachter kwamen dat BigBoss ons misleid had en ons regelrecht naar de gevangenis had gestuurd.

Na het avond eten probeerden we onszelf in de gevangenis te vermaken met een 5-kamp. We speelden Brite Bulldog, Bewakertje, Sleutelspel, het Moordspel en Weerwolven van Wakkerdam. Na deze spelletjes probeerden we uit de gevangenis te ontsnappen. Dit is helaas niet gelukt, alleen Michiel kwam net voorbij de buitendeur van de gevangenis. De rest kon niet ontsnappen aan de bewaking.

Na deze mislukte ontsnappingspoging probeerden we zondagochtend de weg naar de vrijheid te vinden. We speelden een bordspel waarbij jullie van 60jaar gevangenis straf naar 0jaar moesten zien te komen. Vanwege tijdgebrek moesten jullie toch nog aardig wat jaren uitzitten, maar omdat alles zo netjes was opgeruimd, mochten jullie toch echt naar huis. Hopelijk komt die BigBoss niet nog eens terug en gooit hij ons niet nog eens in de gevangenis!

kampvuur       levensweg

Volgende week is het eerste deel van het InsigneProject! Daarnaast wordt er ook een toren gebouwd bij Boerderij Denissen en mogen jullie daar abseilen. Het kan dus zijn dat we iets uitlopen.

Tot volgende week!

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.