Pyjama Party


Jammer genoeg was het geen echte pyjama party, maar mochten we wel Klaas Vaak helpen. We proberen in ieder geval volgend jaar een slaapfeestje te houden! Terug naar Klaas Vaak. Klaas Vaak was zijn zakjes met zand kwijt en hij had ons gevraagd om mee te helpen. We hebben daarvoor allemaal spelletjes gedaan om de zakjes zand te verdienen voor Klaas Vaak. We hebben een zandparcours gelopen, twister gespeeld, slaaptikkertje gedaan, Ren-Je-Rot gespeeld en Kwartetten gemaakt.

website

Na al deze spelletjes hadden jullie allemaal een aantal zakjes met zand en voor elk zakje dat je groepje had, mochten jullie een idee in de Ideeënbox doen. Er zijn hele leuke ideeën ingedaan en met sommige wordt al iets gedaan en sommige bewaren we voor volgend jaar.

Volgende week draaien we niet, omdat jullie vakantie hebben, maar de week erna is het bijna Moederdag. Daarom wilden wij graag alle moeders (vaders, ooms, tantes, opas, omas) uitnodigen voor deze keer. We gaan wel een aantal actieve spelletjes spelen, dat is misschien wel handig om te weten.

Tot over twee weken!

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.