Politie


09-03-21-048

Deze week wilden we eigenlijk naar een politiebureau gaan, maar helaas zijn jullie daarvoor te jong! Als jullie bij de RSA of Stam zitten, mogen jullie dat nogmaals proberen! Vandaar dat we deze zaterdag gewoon lekker politiespelletjes hebben gespeeld.

We begonnen met BewijzenBingo, waarbij jullie bewijzen op het juiste nummertje moesten leggen. Het groepje van Marinda had 1 en 2 rijen als eerste vol, maar het groepje van Nicole won met de volle kaart. Na het BewijzenBingo moesten jullie opzoek naar een bom. Deze was ergens in de blokhut verstopt en het er moesten aardig wat aanwijzingen gevolgd worden om deze te vinden. Gelukkig was hij net op tijd gevonden en was de bom niet ontploft.

Na deze spelletjes hebben we nog Politie en Boefje gespeeld (als een variant op ratten en raven) en schuldig/onschuldig. Als afsluiter van deze middag speelden we nog Weervolven van Wakkerdam, waarbij er deze keer gelijk werd gespeeld.

Volgende week is de Nationale Scouting Dag. We spelen dan het op het speelveldje bij de Kransakker/Bolakker (die met de skatebaan) en we draaien gewoon van 2 tot half 5. Vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom!

Tot volgende week!

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.