Koken + Deel 3 Gebarentaal


Afgelopen zaterdag zijn we samen met jullie papa of mama van start gegaan met het leren van gebaren over de lunch. We hebben een sandwich leren maken in gebarentaal en zelfs jullie ouders hebben fanatiek meegedaan! Heel goed! Na de stilte was het natuurlijk tijd voor wat kabaal. We speelden het spelletje krokodillenbal en dat was af en toe wel heel erg spannend. Na het krokodillenbal hebben jullie er op uit gestuurd om boodschappen te doen voor het avondeten. Jullie kregen allemaal 2 gerechten mee, die jullie in de winkel moesten kopen en dan op de blokhut moesten klaarmaken.

Om 17:30 stond uiteindelijk alles gereed, zelfs de mini-gehaktballetjes en de frietjes. Na het diner en een overheerlijk toetje was het natuurlijk tijd voor de afwas en een spelletje. Als afsluiting van deze dag werden ook nog Justin en Ron geïnstalleerd. Van harte gefeliciteerd!

Volgende week hebben we vriendjes- en vriendinnetjesdag. Dus ken jij iemand, vriendje, neefje, nichtje, zusje, broertje of wie dan ook, die Scouting misschien ook wel heel erg leuk vind, neem hem en/of haar dan mee! Iedereen is van harte welkom. We gaan namelijk met z’n allen op ontdekkingsreis.

Tot volgende week!

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.