InsigneProject 1


Deze zaterdag zijn we begonnen met het InsigneProject voor het insigne Muzikant. Jullie mochten hierbij een videoclip maken op de ‘Hockey Pockey’. Er werd als eerste een set gebouwd, met een heleboel versiering. Jullie mochten je verkleden en smincken en er werd geoefend met playbacken, zingen en dansen.

Nadat alles heel goed geoefend was en iedereen wist wat hij of zij moest doen, was het tijd om alles uit te gaan voeren. Verschillende stukjes werden opgenomen en er werd ook op verschillende locaties gefilmd. Hierna hadden we er eventjes genoeg van en gingen we lekker wat drinken. Als laatste was er nog een leuke verrassing, die niets met het InsigneProject te maken had, maar die wel leuk was. Jullie mochten namelijk van de toren van het Pioweekend aftokkelen.

Eerst met een ladder een stuk omhoog klimmen, dan uitleg krijgen over wat er gaat gebeuren en hupsakee, daar gaan we dan! Hopelijk vonden jullie het erg leuk, wij vonden het leuk om te zien in ieder geval. Jullie avonturen zijn gefilmd, dus misschien worden deze ook wel in de videoclip verwerkt!

De clip is natuurlijk nog niet klaar, er moet nog gemonteerd worden enzo… Maar zo gauw als hij klaar is, verschijnt hij vanzelf op de site! Even wachten dus nog.

Volgende week gaan de naar de Loonse en Drunense Duinen (Bij de Rustende Jager). We hopen jullie daar allemaal om 14:00 te zien en dan gaan we eens kijken of jullie weten hoe een GPS werkt.

Tot volgende week!

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.