Het leidingsverjaardagsfeestje + Deel 2 Gebarentaal


                                       tn_09-10-17-011

Afgelopen week hebben we eerst allerlei gebaren geleerd die te maken hebben met een verjaardag. We leerden het woord voor ballon, slingers en jullie zongen zelfs een liedje voor ons! Dat zag er echt goed uit. Na al die gebaren was het hoog tijd om echt feest te gaan vieren. We begonnen met onze traktatie van cake, die jullie helemaal mochten versieren. Echt makkelijk bleek het echter niet om hem op te eten… maar hij was wel lekker.

tn_09-10-17-030  tn_09-10-17-039   

Na de traktatie hebben we nog eventjes 1, 2, 3 rood lichtje gespeeld en daarna gingen we aan het echte spel beginnen. Jullie moesten kaartjes bij elkaar zoeken om op de pinata te mogen slaan. Die bleek nogal moeilijk kapot te krijgen, maar uiteindelijk had iedereen minstens 1 lolly in zijn mond. Als laatste hadden we nog twee traktaties. Eentje van Aimee, die afscheid kwam nemen en eentje van Mike, omdat die ook jarig was.

Dus… Alle leiding en Mike, van harte gefeliciteerd!

                                                   ballonnen

Volgende week gaan we op dierenuitje. Je hoeft geen fiets mee te nemen en er wordt voor vervoer gezorgd. We draaien gewoon de normale tijd.

Tot volgende week!

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.