Begin van het Seizoen


Het programma van onze eerste draaidag bestond uit twee delen. Als eerste gingen we Overvliegen. Hierbij mochten de Oudste Bevers en Esta’s en uiteindelijk iedereen over het mooie overvliegparcours dat we hadden uitgezet. Ook werden er vlaggen voor het nieuwe seizoen gemaakt (zie foto)

vlaggen

Na het Overvliegen gingen we kennismakingsspelletjes spelen. We begonnen met het bodygaurd spel. Hierbij moest de bodyguard de beroemheid bewaken, maar de beroemdheid moest wel zien te ontsnappen. Het bleek echt een leuk spel. Daarna speelden we het chips-hapspeel. Aimée wist als enigste echt de chips naar binnen te proppen, ze was goed bezig! Daarna gingen we zelf een kwartet maken. Iedereen moest invullen wat hij/zij later wilde worden, wat je favoriete snoep was, wat je favoriete spelletjes was en hoeveel broertjes/zusjes je hebt. Dit deden we om elkaar beter te leren kennen. Na het spelen van het kwartet, speelden we nog MasterMind en toen was het toch echt tijd om naar huis te gaan.

Volgende week gaan we spelletjes spelen die te maken hebben met Efteling Sprookjes. Al enig idee welke sprookjes dat precies worden?

Tot volgende week!

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.