FYI: mobiele ScoutShop in Udenhout en Goirle


De onderstaande mail hebben we vandaag ontvangen:

Hallo,

Volgende week zaterdag 14 november zijn we met een mobiele ScoutShop te gast in Udenhout en Goirle. De nieuwe ScoutFit hebben we uiteraard bij ons.

Van 11.00 tot 14.00 uur zijn we te gast bij St. Lambertus, Groenstraat 9 in Udenhout. Van 15.30 tot 17.30 uur zijn we vervolgens te gast bij Scouting St. Willibrord, Willem Rotherlaan 12 in Goirle.

Aangezien jij in de buurt woont willen we je dat graag laten weten.

De mobiele ScoutShop heeft bijna het hele assortiment bij zich, maar bijvoorbeeld geen dassen. Heb je speciale wensen (dassen, hoeden, tenten, 100% shirts, eendjes, etc.) geef ze dan z.s.m. even, zonder koopverplichting, door aan mobielzuid@scouting.nl. Hier kan je ook terecht voor aanvullende vragen. Als je je wensen uiterlijk een week van te voren doorgeeft hebben we de tijd om deze aan boord te krijgen.

Ook bij de mobiele ScoutShops krijg je, tot 1 januari, de nieuwe cap kado bij aanschaf van een nieuwe blouse.

Oh ja, we hebben een pin-apparaat!

We zien je graag,

Team ScoutShop mobiel

P.S. De ScoutShop is de winkel binnen Scouting Nederland die naast speciaal voor ons gemaakte producten (ScoutFit-kleding, boeken, ScoutProof-producten, Scouting-verzekering, etc.) ook allerlei andere zaken die je bij Scouting kunt gebruiken verkoopt of zelfs gratis ter beschikking stelt. De ScoutShop heeft winkels (door vrijwilligers) in het land, 3 rijdende winkels (door vrijwilligers) en een postorderbedrijf (www.scoutshop.nl). Alle opbrengsten van de ScoutShop komen (na aftrek van de kosten) rechtstreeks ten goede aan Scouting Nederland. Kopen bij de ScoutShop helpt dus o.a. de contributie te beperken, maar nog belangrijker: de ScoutShop heeft goede producten voor een redelijke prijs die regelmatig lager is dan bij andere winkels.

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.