De Open Dag – Scouting Berkel-Enschot bestaat 30 jaar


plaatje-na De Open Dag van 2009 werd gehouden op zaterdag 10 oktober 2009. Deze Open Dag was speciaal omdat Scouting Berkel-Enschot dit jaar 30 jaar bestaat en dat was natuurlijk een feestje waard.

Na de opening van de Open Dag was er voor de leden de mogelijkheid om door middel van een spelbord en de bijbehorende spelletjes een naambandje te verdienen van het 30-jarig bestaan. Het spelbord, in de vorm van een 30, was ingedeeld als een tijdreis en daarbij er van de tijd van de jagers via de tijd van de Grieken en Romeinen naar de tijd van de computers en televisie werd gereisd.

Er werden spelletjes gespeeld zoals het verfspatten (zie foto twee), diskette sjoelen, statig lopen (zie foto vier) en casino spelletjes. Ook werden er pruikenfoto’s gemaakt en kon iedereen lekker warme marshmallows maken.

Naast de activiteiten voor de leden was er ook een speciale foto muur ingericht. 30 jaar aan foto’s waren bovengehaald om een mooi overzicht te geven van 30 jaar Scouting Berkel-Enschot. Vooral de vroegere foto’s haalde veel herinneringen op en mede dankzij de vele oud leiding was dit ook een groot succes.

Kortom, deze Open Dag was zeker geslaagd te noemen. Iedereen die aanwezig was, hartelijk bedankt voor jullie komst!

De foto’s van deze gezellige, regenachtige dag zijn nu terug te vinden in onze galerij

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.