Stripfigurenkamp!


suskewiske
Afgelopen weekend zijn we op kamp geweest. Het thema van dit kamp was stripfiguren!
Zaterdag hebben we een paar spelletjes gespeeld, en zijn we uiteindelijk naar de mini efteling geweest. Daarna zijn we frietjes gaan eten in de friettent daar in de buurt. Toen we terug waren, wilden jullie graag een kussengevecht houden, en dat mocht! We hebben veel kussens door de lucht zien zwiepen. Uiteindelijk zijn we bij het kampvuur gaan zitten, en hebben daar ook nog wat spelletjes gedaan. We zijn lekker laat naar bed gegaan, jullie sliepen pas nadat Jori, Maarten, Remco en Nicole een verhaaltje hadden verteld, en toen was het al tien voor twaalf! Dat was wel erg laat.

De volgende dag stonden er ook nog een hoop leuke dingen op het programma, we hebben lange slierten gescheurd van kranten, een vuilniszak omgedraaid terwijl er twee mensen op stonden, we hebben flessenvoetbal gedaan, en de ranja estafette! Wat konden jullie snel drinken, gelukkig kreeg niemand de hik.
Ook hebben we nog geld verdient voor Donald Duck die graag een nieuwe jurk voor Katrien wilde kopen. Na hard werken is dat jullie gelukt!
Het was al bijna tijd om te gaan, maar gelukkig hadden we nog genoeg tijd om weerwolven van Wakkerdam te spelen. En daar hadden jullie wel zin in! Daarna stonden de papa’s en mama’s alweer klaar om jullie mee naar huis te nemen.

We hopen dat jullie het erg leuk hebben gehad.
De leiding in ieder geval wel

Tot volgende week!

 suskewiske

 

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.