Installatie


We hebben binnenkort een feestje want er zijn een heleboel nieuwe bevers die nog geïnstalleerd willen worden. Weten jullie wie dat zijn? Dit zijn Lisanne, Bart, Job, Malika, Ivo, Kirsten en Renzo. Als ze geïnstalleerd worden, krijgen ze een mooie groepsdag met een dasring en een naambandje en de beverbadge voor op hun bevershirt (Lisanne, Bart, Job en Malika) of voor op hun bevertrui (Ivo, Kirsten en Renzo).

Omdat dit een feestelijke gebeurtenis is, willen wij dit op vrijdagavond 16 mei 2008 doen. We beginnen dan om 19.00 uur en het feestje is dan rond 19.45 uur afgelopen. Maar dit feestje vieren wij niet alleen met de bevers want de papa’s en de mama’s, maar ook de broertjes en de zusjes van de kinderen die geïnstalleerd worden, mogen komen kijken en mee komen feesten. (Laat je wel even weten hoeveel mensen je meebrengt als je geïnstalleerd wordt?)

Omdat dit een officiële gelegenheid verwachten wij alle bevers die een bevertrui hebben in de bevertrui. Denken jullie hierbij ook aan jullie spijkerbroek en jullie das. De bevers die geïnstalleerd gaan worden, verwachten wij ook in spijkerbroek.

Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.