Feest! (26, 27, 28 jan) 3


Vrijdagavond hebben we met de mensen die er waren nog snel even de inrichting van het lokaal bepaald, de aankleding verzorgd en tafels klaargezet waar de DJ zich achter kon nestelen. Hierna zijn we de film ‘The Swordsman’ gaan kijken bij Sharon thuis.

Zaterdag zijn we rond 17.00 uur begonnen met het lokaal helemaal volzetten met spullen die erin moesten. De bar werd ipv van de dubbele deur gezet, de hangtafels stonden, de aankleding hing en de stemming zat er goed in! Rond 8 uur was iedereen weer op de blokhut, de laatste dingen werden nog gauw geregeld. Het feest kon beginnen!
De meeste mensen kwamen al snel binnenstromen, verwelkomd door Sharon in galajurk. Er werd veel gedanst, geswingd, gesprongen en gedronken, maar gezellig was het wel 😀
Wel jammer dat er een aantal mensen niet of niet heel de avond waren. Volgende x beter. Tegen 1 uur waren de andere groep eigenlijk allemaal al weer vertrokken en moest er opgeruimd worden.

Daarna hebben we nog met de RSA + begeleiding gezellig zitten praten (en roddelen ;)) Frikandellen en kroketten gebakken en gegeten. De mensen die te bed wilden, konden te bed en de rest bleef nog even zitten. Rond 3 uur werden toch de slaapzakken maar opgezocht, ondanks dat er nog niet geslapen werd. Een paar gevechten om de verschillende banken werden gevoerd, compromies werden gesloten en toen werd er heerlijk geslapen.

Na het ontbijt gingen we weer verder met de soppen en opruimen. Er waren een aantal mensen die werk ontwijkend gedrag vertoonden, maar alles is goed gekomen en de blokhut ziet er weer fris en fruitig uit! Op naar het volgende feest 😀 Voor de foto’s: *klik*


Een reactie plaatsen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “Feest! (26, 27, 28 jan)