Update Activiteiten


Dag beste lezers, we zijn nu al wat weken (zeg maar maanden) verder en we willen jullie laten weten wat we zoal hebben gedaan.

Op woensdagavond 24 februari hebben we het rustig aan gedaan, we hebben een hele leuke film gekeken.

Twee weken later was het tijd voor een verassing, we zijn gaan bowlen in Hilvarenbeek en dat was reuze gezellig!

Vanwege Pasen hebben we op woensdagavond 24 maart van allerlei materialen een mooie Paasversiering gemaakt. Later op de avond moesten we ook nog op zoek naar de Paashaas die zich buiten het gebouw had verstopt.

Op 7 april zijn we creatief bezig geweest met figuurzagen en hebben we allerlei leuke dingen gemaakt.

Twee weken later hebben we het Spongebobspel gespeeld. Dit spel was met de Spongebob figuren als pion en Bikinibroek als speelveld. Je kon d.m.v. van dobbelen vooruit komen maar kwam allerlei hindernissen tegen en diverse opdrachten zoals waterflessen omhoog houden, kwallen zoeken en adem inhouden. Later die avond kwam de vrijwillige brandweer uit het dorp bij ons oefenen en hebben we toegekeken en heeft Margot ook nog slachtoffer mogen spelen. Er staan wat foto’s hiervan op de site.

Mocht je zelf eens willen zien of meemaken wat we doen? Ben je tussen de 12 en 18 jaar en kun je in een reguliere groep niet goed mee, neem dan contact met ons op om een keer te komen kijken. Je bent altijd welkom!