Bevers

Het Beverspel

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers van Scouting! Hier doe je allemaal spannende dingen met kinderen die even oud zijn als jij.

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting Bevers genoemd. De Bevers spelen in het dorp Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Samen met Stuiter en zijn vriendjes beleven de Bevers allerlei avonturen in en om het dorp Hotsjietonia.

Voor meer informatie over het thema klik hier.

Kampen

Wij gaan met de Bevers drie keer op kamp. Rond  oktober/november hebben we de pyjamaparty waarbij we 1 nachtje op onze eigen blokhut gaan slapen.  In de winter/het voorjaar gaan we een tweede weekend weg. Hierbij slapen we 1 nachtje op een andere blokhut. Het laatste kamp is ons zomerkamp. We gaan dan in tenten slapen en blijven 2 nachtjes weg.

Tegen de tijd dat een kamp plaatsvindt, krijgt u er meer informatie over het kamp en tevens een bagagelijst.