Welpen? Wat is dat?

Welpen is de speltak voor jongens en meisjes tussen de 7 en 10 jaar oud.

De Welpen gaan iedere zaterdag tussen 9.30 uur en 11.30 uur spelen in de jungle van Mowgli en Shanti.  Zij spelen zowel binnen als buiten en zijn spelenderwijs ook al bezig met echte scoutingdingen; zoals bijvoorbeeld tochttechnieken. De nadruk ligt echter op het spelen.

Een greep uit het programma van dit jaar: knutselen, koken, zwemmen, sinterklaas vieren, spelen in het bos, gezelschapsspelletjes en natuurlijk: op kamp!

Naast de wekelijkse bijeenkomsten is er de mogelijkheid om enkele malen per jaar op kamp te gaan. Dit jaar hebben we er voor gekozen om 3 maal een weekend weg te gaan. De eerste week van de zomervakantie gaan we bovendien een week op kamp!

Als lid van scouting dragen de Welpen natuurlijk ook een uniform, een groen. Daarbij dragen we ook de groepsdas. Het uniform is er zodat iedereen gelijk is, maar vooral voor de herkenbaarheid van de groep naar buiten toe.

Mocht je vragen hebben over de Welpen, het leuk vinden om een keer te komen kijken of het leuk vinden om leiding te worden, kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Je kunt hiervoor contact opnemen via het contactformulier.

Tot ziens in de jungle!

IMG_8211-medium