Scouts

Welkom bij de Scouts,

De scouts draaien iedere zaterdag van half 2 tot half 5 en is voor kinderen van 10 tot en met 14 jaar oud.

Onze groep bestaat uit 20-25 leden en 6 stafleden.

Gedurende het scouts seizoen worden de leden op een leuke en leerzame manier uitgedaagd met alles wat met scouting te maken heeft, uiteraard geeft het gezellige stafteam hier een originele draai aan.

Zo gaan we zo vaak als mogelijk naar buiten, het liefst naar het bos om daar een gaaf spel te spelen. Ook de ‘’echte’’ scoutingactiviteiten komen bij ons aan bod zoals: pionieren, stoken, hiken, koken, survivallen. Tijdens deze programma’s leren ze samenwerken met als hoofddoel een hele leuke zaterdagmiddag te hebben!

Tijdens het scouts seizoen gaan we ook een aantal keer een weekendje weg, begin zomervakantie gaan we een week weg.

Scouts stafteam: Luuk, Guus, Sjoerd, Thijs en Adrianne