IJsvogels

“De IJsvogels” was een speltak die zich speciaal richtte op jongeren tussen de 12 en 18 jaar die als gevolg van een probleem of beperking moeite hebben binnen een reguliere speltak te functioneren. De begeleiding van de IJsvogels kon jou meer aandacht en begeleiding geven, waardoor het bij ons wel zou kunnen lukken.

We zijn wegens onvoldoende leden gestopt met de IJsvogels. Als er weer voldoende interesse is dan willen wij graag weer met een nieuwe groep beginnen. Heb je interesse dan kan je je aanmelden bij via ons contactformulier.

Voor de jongeren die niet kunnen wachten tot wij deze speltak weer opnieuw starten, ga eens kijken bij scouting Haaren. Daar is in januari 2012 een nieuwe speltak opgericht voor dezelfde groep kinderen.